Hoe ziet een sessie er precies uit?       

 

  • Voorbereiding: voordat je naar mijn praktijk komt, ben ik me al aan het voorbereiden. Mijn ratio zet ik wat lager en mijn intuitie staat op scherp. Jij hoeft niks voor te bereiden. Je komt gewoon op het afgesproken tijdstip naar de praktijkruimte toe. 

 

  • Binnenkomst: je stoel staat al klaar en je kunt me in een paar woorden zeggen hoe je je voelt of waar je vraag over gaat. Dat hoeft niet, mag wel. 

 

  • Gewoon rustig zitten: ik concentreer me en doe mijn ogen dicht. Jij hoeft niks te doen en mag gewoon rustig zitten, beetje rondkijken en iets drinken. 

 

 

 

  • Wonderlijk gesprek: vervolgens maak ik (zittend vanuit mijn eigen stoel) contact met jouw energie. Hoe ik dat doe kan ik niet in een een paar woorden uitleggen, daar heb ik jaren voor gestudeerd. In gedachten stel ik je vragen en via beelden, kleuren of een metafoor geef jij antwoord. Dat bericht of beeld spreek ik uit. ​​​​​​

 

  • Zo ontvouwt zich jouw verhaal, waarin je me laat zien waar je mee bezig bent. Waar je tegenaan loopt, wat je dwars zit of waar je naar toe wilt. Als je het hoort, voel of herken je dit maar je bent je er misschien niet van bewust. Het is wonderlijk en ontroerend om zo dicht bij je eigen essentie te zijn. Wat je me niet wilt laten zien, dat kan ik niet zien en mocht je een geheim hebben, dan blijft dat van jou! Natuurlijk is alles wat er besproken wordt vertrouwelijk.

 

  • De energie stroomt: er verschuift van alles en jij zit nog steeds gewoon rustig op je stoel. Ik loop misschien een keer om je heen en raak met mijn handen je schouders aan om het een en ander een beetje te begeleiden. Dit is vaak ontspannend en rustgevend. 

 

  • Afronding: na ongeveer anderhalf uur heb je veel gehoord en misschien ook wel dingen die je niet meteen kunt plaatsen. Het heeft soms even tijd nodig om te zakken. Gelukkig kun je de sessie gewoon op je telefoon opnemen en thuis nog eens naluisteren. Dan is het klaar en ik zwaai je uit.   

 

Wil jij dit ook? 

 

 

 Een hartverwarmend cadeau voor jezelf of een ander!

 

Een sessie duurt anderhalf uur. 

 

€125